GTL-TAXI
Nationale Groepering van Ondernemingen met Taxi- en Locatievoertuigen met chauffeur

02/06/2022 - Tomorrowland 2022: Kiss&Ride zone en Taxi Drop off

Tijdelijke standplaatsmachtigingen gemeente Boom voor bedrijven met Vlaamse vergunning taxi of IBP.

OPGELET, DEZE PAGINA IS NIET UP-TO-DATE! WE VERWIJZEN U GRAAG DOOR NAAR ONS VOLGENDE NIEUWSBERICHT 10/06/2022 - TOMORROWLAND - Verandering! Dan toch GEEN standplaatsmachtigingen in Boom 

Tomorrowland vindt plaats van 15 juli tot en met 17 juli 2022, van 22 juli tot en met 24 juli 2022 en van 29 juli tot en met 31 juli 2022.

Kiss & ride en Taxi Drop off

Vlakbij de ingang van het festival wordt een Kiss & Ride zone voorzien. Tomorrowland-bezoekers kunnen hier afgezet en opgehaald worden. Parkeren is niet toegestaan in deze zone. Om de Kiss & Ride te bereiken, volg je de pijlen “Festival Boom” en daarna “Kiss & Ride Festival”.

Door de grote vraag naar taxi's na het festival, is het mogelijk dat het moeilijk is om een taxi te vinden. Indien je naar Brussel of Antwerpen wil reizen, raden we je aan andere mogelijkheden te checken.

Tijdelijke machtiging taxistandplaats Boom:

Net zoals bij de vorige edities van Tomorrowland wordt er opnieuw gewerkt met een tijdelijke taxistandplaats in Papensteenstraat te Boom. Rekening houdende met de nieuwe wetgeving spreken we nu niet over een  tijdelijke taxivergunning, maar over een tijdelijke standplaatsmachtiging.

Voor de rest verandert er eigenlijk niets.

Tijdelijke machtigingen dienen aangevraagd te worden bij de dienst Mobiliteit tussen 30 mei en 27 juni 2022  en dit met het aanvraagformulier in bijlage aanvraagformulier standplaatstaxi.pdf.

Voor de tijdelijke machtiging dient overeenkomstig het gemeentelijk retributiereglement 5,00 euro per voertuig, per dag betaald te worden. Deze betaling dient te geschieden bij de aanvraag.Top